El cargol treu banya

El cargol treu banya

Eintrittskarten ansehen
El cargol treu banya

El cargol treu banya

Porta4. Carrer Martí 18. Karte ansehen

Wähle Datum

Wähle Uhrzeit

Beschreibung

Titelles Pamipipa

Del 08/09 al 27/10/2019

Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores.

35 minuts. Català. Recomanada de 0 a 3 anys.


Els infants de 0-3 anys, més que la resta dels humans, necessiten sentir-se segurs i cures, però també jugar i aprendre i que els adults els entenguin, els atenguin i es comuniquin. I els interessen les coses que tenen a veure amb el seu univers quotidià i amb el descobriment del món: el seu cos, els animals, les flors, els elements… també els agrada veure objectes que es belluguen, que s’amaguen i tornen a aparèixer. Aquests nens desperten als sentits i estan desenvolupant el llenguatge i el pensament, per tant estan molt receptius als sons i la comunicació corporal. Per a atendre les seves peculiaritats es necessita: anar amb compte de l’espai, l’hora, la durada, la quantitat de nens (si ho feu en grup), el tempo, l’estètica i la temàtica. (Titelles PamiPipa)


Sinopsi

Sol solet, el cargol treu banya, les petites formiguetes, la lluna… Les cançons dels més petits han inspirat aquest espectacle de titelles per a nens i nenes de 0 a 3 anys. El cargol treu banya és una metàfora de la vida. És ple d’al·legories de la natura, de personatges, colors i cançons.

Fitxa tècnica i artística

En escena:

Mar Gascó: actriz, cantante y titiritera.

Pere López: músico.

Durant la creació:

Mar Gascó: idea original, construcció de titelles, vestuari, escenografia i direcció.

Pere López: música, escenografia, disseny de llums, vídeo, documentació escrita i difusió.

Tanit Gascó: Cartell publicitari.

Titelles Pamipipa

Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple l’actriu i cantant Mar Gascó (creació, direcció i interpretació) i el músic i tècnic Pere López (interpretació i muntatges musicals i dissenys tècnics).

Apostem per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere ens volem referir a una manera de comunicar-se amb els nens de fins a 3 anys, a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interessos.

http://www.pamipipa.com/In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

15 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 13/10/2019
Genial!
A la meva filla li va encantar.
Sònia
14/10/2019
bestätigte BewertungWar dabei am 13/10/2019
genial
espectaculo hecho desde el amor que llega al corazon de pequeños y grandes!
Anna Coll
14/10/2019
bestätigte BewertungWar dabei am 13/10/2019
"Maencantao"
A mi me pareció muy bonito, para niñas y niños pequeños, colorido, simple, dulce... Pero mi hijo de 3 años que no paraba de cantar, aplaudir y bailar... Cuando terminó y le pregunté si le había gustad Mehr lesen ... Me dijo... "maencantao"
Monica
14/10/2019
bestätigte BewertungWar dabei am 13/10/2019
Encantados
Mi hijo de 7 meses pasó 35 min de la función sin pestañear y el resto se pegó una siestajaja. Ha sido mágico para ambos
Ana
14/10/2019
bestätigte BewertungWar dabei am 6/10/2019
Excelente
Hemos ido con mi hijo de 6 meses... el espectaculo ha sido absolutamente fantástico para él! Y he visto los niños más mayores que lo disfrutaban mucho también. Muy adecuado para estas edades 0-3 años. Mehr lesen El espectáculo con una una actriz que canta muy bien, se expresa dulcemente y muy risueña, genial para la atracción de los niños. 35 minutos llenos de movimientos de manos, marionetas, musica, canciones populares para que los padres podamos acompañar a los pequeños, colores, juego de luces... lo recomiendo mucho! El precio para mi me ha parecido adecuado que sólo he pagado precio de un adulto, pero si va una familia de cuatro (dos padres y dos niños) me parece excesivo... un punto a mejorar!
Silvia
6/10/2019
Mehr laden

Teilen!

Veranstaltet von

Porta4

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren