BALANCÍ + PEARSON

BALANCÍ + PEARSON

Go to tickets
BALANCÍ + PEARSON

BALANCÍ + PEARSON

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

BALANCÍ

Les cançons d’aquest disc són efímeres en tant que breus, passen en un tres i no res i cremen com un llumí. Però per aquells que combreguem amb Balancí, es queden a dins per sempre més, no se sap si són aquestes melodies que no fan grans curvatures sinó línies amb pocs desnivells, fàcils de transitar i que et porten a la cadència d’una pregària, o potser aquestes guitarres amb frasejos ben dibuixats i remarcats com punts sobre les “is”, però les cançons, potser per l’equilibri que en surt de tot plegat, romanen. Les seves lletres són com pensaments fugaços sorgits d’un estat contemplatiu i meditatiu que a vegades miren endins i a vegades, enfora, i és en aquest sentit que són platòniques perquè vénen de la raó i no del fetge.

El disc s’acaba i ens deixa una sensació de repòs però bé podria perdurar a l’infinit com sembla suggerir el balanceig musical de l’última cançó. I és que fet i fet, rere la porta hi ha un Balancí que està esperant.


PEARSON

Pearson és un grup d’indie pop rock fundat a barcelona l’any 2012. El formen Marc Nalvaiz, Raúl Juan, Ivan Nalvaiz i David Romero. El seu nom prové de l’enginyer Frederick Stark Pearson creador dels ferrocarrils catalans i gran propulsor d’energia elèctrica a Catalunya. Els germans Nalvaiz prenen aquest nom degut als nombrosos viatges que fan amb ferrocarrils entre La Floresta i Barcelona per tal de trobar-se i fer les cançons del que serà el seu primer disc ‘Pearson’ (RGB Music- 2015).


El grup presenta el seu segon disc "L’accident, la interrupció, la revelació" (LAV Records, 2019).


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Share it!

Brought to you by

SALA TARO

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more