L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad

L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad

Go to tickets
L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad

L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

La Ciudad reuneix només 9 espectadors/es i una performer asseguts/des al voltant d’una superfície que es podria reconèixer com una taula, però que aviat es converteix en una pantalla; un espai comú que rep i emana informació sobre la ciutat exterior, real o inventada (no vindrà d’aquí): rastres, detalls, empremtes... tot allò que passa desapercebut; tot el que és residual o accessori; tot allò que, en aparença, manca d'interès; tot el que mereix un focus tènue i veu baixa. Estrena dins la programació d'Antic Teatre al Grec 2019.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 07/14/2019
Una experiència absorbente, sugerente, fascinante
El trabajo de Verónica Navas Ramírez mezcla proyecciones con palabras. Es técnicamente impecable, y supone un acercamiento extremadamente creativo a lo que entendemos por ciudad. Este tipo de espectác Read more los pueden no funcionar o resultar pesados. Este es todo lo contrario.
Albert
07/15/2019

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more