A l'Aire i BigCAT de Música Llatina

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

A l'Aire i BigCAT de Música Llatina

Divendres 23 de març de 2018
Cloenda de la 31a edició del Festival Tradicionàrius
20.30 h - Cercavila amb les Colles de Cultura de Gràcia
De la Plaça de la Vila al CAT

22.00 h - CAT - T: 12 € / A: 10 € / Amics del CAT 6 €
A l’Aire presenten Entre cançons
BigCat de Música Llatina
Presenten
La Sardina Llatina

Colles de Cultura de Gràcia
Com cada any, per tancar el Festival Tradicionàrius comptem amb la participació de les Colles de Cultura de Gràcia en cercavila de la Plaça de la Vila al C.A.T. Trabucaires de Gràcia, Geganters de Gràcia, Bastoners de Gràcia, Bastoners de Barcelona, Malsons de la Vella, Escuats de la Malèfica del Coll, La Vella de Gràcia, Drac de Gràcia, La Diabòlica de Gràcia, La Malèfica del Coll, Gaudiamus, Atzeries de la Vella i Castellers de la Vila de Gràcia.

CONCERT
A l’Aire presenten Entre cançons
“A l’aire” ofereix una aproximació a la cançó d’arrel tradicional passada pel filtre de la seva formació: veu i quartet de saxos. Aquesta proposta busca una reinterpretació actual i molt personal de cada un dels temes a partir dels nous timbres i sonoritats que ofereix aquest format. Entre els saxofonistes hi trobem músics de clàssica i de jazz que fusionen la música de cambra amb la improvisació, així com les sonoritats característiques d’aquests dos móns cap a la recerca d’un so propi. La veu s’incorpora també de forma ambivalent, ja que combina el paper de “veu cantant” amb la fusió dins del conjunt com un instrument més, desenvolupant la seva versatilitat tímbrica.

Anna Ferrer: veu
Elena León: saxo soprano
Marina Vallet: saxo alt
Marcus Gibert: saxo tenor
Núria Brull: saxo baríton

BigCat de Música Llatina
Presenten La Sardina Llatina

Un projecte nascut de la voluntat de músics llicenciats a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) de crear una gran formació instrumental moderna a partir de materials tant universals com propis de la nostra cultura. La BigCat està formada per professionals del món del jazz, la música moderna i d'altres provinents de la cobla i la música tradicional catalana. Tots ells s'han entès per treballar conjuntament amb el mateix llenguatge i estil: la música de fusió llatino-americana. Sota la direcció i obres del pianista i compositor Eduardo Tancredi, la BigCat explora un repertori modern fusionat amb gèneres tradicionals com el joropo veneçolà, el tango argentí, el baiao brasiler, el son montuno cubà o la sardana catalana. A partir d'aquest material sorgeix la complicitat d'una formació compacta amb un so potent, de tímbriques molt peculiars i brillants, amb arranjaments de gran complexitat on també hi ha un gran espai destinat a la creació personal i la improvisació.

Marc Mas: piano
Nico Mellon: baix
Pau Font: bateria
Carlos Cuenca: percussions
Pere Miró: saxo baríton
Miguel Ángel Garcia: bombardí, trombó
Marcel Puig: fiscorn
Josep Contreras: saxo tenor
Klaus Stroink: trompeta
Magí Canyelles: tenora
Ivó Jordà: gralla
Roger Cucurella: tible
Quim Boix: flabiol i tamborí
Eduardo Tancredi: direcció

2 opiniones

5.0 / 5
77078571M

Molt bona la banda BIG CAT. 5ESTRELLES!

25/03/2018 23/03/2018
xuxa

Les dos actuacions Fantasticas , gràcies per el vostre treball.

25/03/2018 05/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más