CATFOLKIN + EL SENYOR DELS LLAMS

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

CATFOLKIN + EL SENYOR DELS LLAMS...

Ver entradas

Descripción

CATFOLKIN + EL SENYOR DELS LLAMS
CATFOLKIN
Presenten el disc Que no s'aturi

Diuen les llegendes que un polsim de flauta travessera amb una mica de fusta de violí, un acordió amb olor de vell i set bandarres amb ganes de gresca, van engendrar en un indret desconegut del Baix Vallès la banda Catfolkin. D'ençà que van hissar veles ara fa tres anys, els Catfolkin han passat per innumerables concerts allà on hi hagués un mínim racó per omplir amb la seva música, la seva màgia, la seva alegria i sobretot, amb tota la gresca i festa possible! Amb cançons impregnades del més pur folk tavernari barrejat amb una bona guarnició de cultura popular catalana, la banda i el seu directe suposa una combinació tal que fa que automàticament hom no pugui parar de picar de mans i donar cops de peu a terra, tot cantant les seves enganxoses tornades. I el millor de tot això? Que està a l'abast de tothom! Ja sigui en un bar, en una terrassa, en un balcó, en un terrat, en una plaça, o en un escenari espectacular, Catfolkin dóna tota la seva energia per a què aquell espai s'ompli de bon folk i festa!

Catfolkin posa en escena el seu nou àlbum Que no s'aturi (Discmedi, 2018) afegint cançons inèdites i fragments de cançons populars catalanes!

http://catfolkin.cat/

SENYOR DELS LLAMPS
Presenten el disc Marcians

Esportistes motivats, històries dramàtiques de grups que no han ensumat mai l'èxit (ni ho faran), cantautors que volen escriure malenconies i els surt punk, marcians apocalíptics, americans transgènics i, és clar, històries del poble. Què més es pot demanar?
Senyor dels Llamps torna a escena amb un disc carregat d'històries fresques, divertides i poc convencionals amanides amb el seu característic llenguatge sense filtres ple d'humor i d'ironia. El títol, MARCIANS (Discmedi 2018), ja és tota una declaració d'intencions. D'entrada, perquè Senyor dels Llamps és poc amant de viure amb els peus a la Terra però sobretot perquè amb aquest nou treball fa un gran pas endavant per conquerir la galàxia.

http://www.senyordelsllamps.cat/

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más