Meritxell Neddermann

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

El concert de Meritxell Neddermann en solitari ofereix un ric mosaic de les múltiples influències de la compositora catalana i esdevé, alhora, una invitació a recórrer distants paisatges sonors que ens portaran des de les versions més personals i clàssiques de peces tradicionals catalanes, fins a l’experimentació mitjançant el looper.

L’estil de Meritxell Neddermann és eclèctic però en el concert podrem percebre‐hi una música fortament influenciada per l’Indie i el Soul amb certs tocs folklòrics. Harmonies que tendiran en ocasions a la tensió i, d’altres, ens aproparan a les riques progressions harmòniques dels referents de la música clàssica. Meritxell Neddermann desenvolupa un àmpli espai sonor en el qual es serveix dels múltiples recursos del teclat electrònic i de la veu per crear ella sola tota l’estructura del discurs musical, des del  baix, els diversos acords, les veus i els ritmes.

2 opiniones

5.0 / 5
Abel

Un concierto espectacular y único! Es muy difícil encapsularlo en un género ya que había una gran amplitud de influencias, pasando por la música clásica, el jazz y la electrónica entre otros, pero si se puede definir con una palabra esta sería vanguardista. Los temas te atrapaban en su atmósfera antes de que te dieras cuenta y iban subiendo la intensidad hasta llegar a enormes explosiones de virtuosismo lleno de musicalidad. Espero ver mas conciertos suyos pronto!

26/05/2018 24/05/2018
Maria

Genial!!

26/05/2018 24/05/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más