Morena Tradipatxanga i Lhi Balòs

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Morena Tradipatxanga i Lhi Balòs...

Ver entradas

Descripción

Morena Tradipatxanga i Lhi Balòs
MORENA TRADIPATXANGA
Van arribar sense complexos i han marcat tendència en el món de la música folk festiva. Barrejar música tradicional i patxanga semblava impossible, una combinació explosiva. Però s’hi van posar, van recopilar un  repertori bastit de ‘hits’ de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, les hi van posar una lletra en català amb girs constants d’altes dosis d’humor a més de garantir l’excel·lència musical. Ho van fer i de tot això li van dir Morena.

Ara, desprès de cinc anys, li donen pausa al projecte i s’acomiaden amb un concert al CAT.

Heura Gaya: Veu i gralla
Blai Casals: Home orquestra
Manu Sabaté: Clarinetista i baixista

LHI BALÒS
La música popular italiana troba un espai festiu, de gran vitalitat cultural i oberta al món de la mà de la ‘patxanga d’oc’ d’aquest del Piemont. La trobada de ska, reggae. balcan-fok i música irlandesa amb melodies tradicionals en occità, genera una barreja explosiva que transporta al públic a un espectacle total fins a l’extenuació. Pel que fa als textos de les cançons ens presenten de més iròniques i festives a d’altres més reflexives en defensa de la seva terra, de la  seva llengua i cultura,  tot bastit d’un rigorós enfocament de la música i dels arranjaments. Lhi Balòs ens dona la oportunitat de conèixer com la tradició i la innovació poden anar del braç.

Stefano "Bertu" Bertaina: acordió cromàtic i veu; Simone Marenchino:veu, clarinet, flautes i cornamusa; Michele Bruna: baix i contrabaix; Daniele Crocchioni: bateria; Ettore Longo: guitarra acústica i clàssica; Elia "Rouge" Zortea: trombó; Matteo Orcellet: veu

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más