Pascuala Ilabaca

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Pascuala Ilabaca...

Ver entradas

Descripción

Aquest 1 de juliol tornen a visitar-nos Pascauala Ilabaca i Fauna. Serà l’únic concert del grup a l’estat, abans de seguir amb la seva gira a Portugal i els Estats Units!

Pascuala Ilabaca és una de les exponents màximes per la nova escena de cantautors xilens joves. La seva música és d’arrel, però té l’habilitat d’incorporar matisos més propis del jazz, el pop i el rock i influències recollides al llarg de la seva vida en llocs tant distants con la Índia o Mèxic. Té una gran presència escènica, quasi sempre amb el seu acordió, i té la virtut d’endolcir els ritmes i melodies de la banda que l’acompanya, Fauna, amb la seva veu.  

Des de molt petita s’interessa per la música i debuta de manera discogràfica amb Pascuala canta Violeta, amb cançons basades en el folklore xilè, un homenatge a Violeta Parra, la seva gran inspiració. Més endavant, i després d’haver experimentat i investigat amb la música, engega el projecte amb la seva banda Fauna, amb la qual ja enregistra el segon disc. Des d’aleshores l’artista ha girat per tot el món amb la seva música i ha guanyat premis com el Guitarpin de Oro del Festival Huaso de Olmué i el Premi del Públic al millor videoclip xilè per Lamenta la Canela.

 
Web i xarxes socials
www.pascualailabaca.com
FB I TW: @pasucalailabaca
Instagram: @pascuala_ilabaca_y_fauna

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más