Pau Riba + De Mortimers: Jisàs de Netzerit

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Pau Riba puja a l'escenari amb De Mortimers per a presentar el treball Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies. L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de "La Guerra de les Galàxies" sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual. Acompanya l’espectacle el grup de rocker-clowns De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d'us quotidià i aparells inventats.

La base de l’espectacle és autènticament popular-tradicional tant per les nadales com pel fet que s’utilitza el sirventès —posar noves lletres a cançons conegudes—, la sàtira tavernària, el safareig polític, el sarcasme i la beneïda maledicència, que són les formes de desfogament popular més antigues que hi ha, doncs arrenquen de la profunditat dels temps i segueixen vives perquè, tradicionalment, es van (re) actualitzant de generació en generació. És un espectacle transgressor, transgalàctic i transvocàlic, el qual vol dir que està narrat en Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta.

És també una sétore pulòtoque a mig camí entre el munúlig i el xua de pellessus, a més d’un divertit recital de nadales tradicionals que el fa candidat al títol de Pesturits del s. XXI en substitució dels tan arrelats però ja caducs pastorets de sempre. És per tant un espectacle diferent en què, entre la vida de Jesús, ocorreguda ara fa 2000 anys, i la de Jisàs, que succeirà d’aquí a 2000 més, s’ironitza sobre els avatars i els protagonistes de la més rabiosa actualitat política i social.

10 opiniones

5.0 / 5
Arnau

Galàcticament espectacular. Terrícolament brutal.

26/12/2018 18/12/2018
Carles

Genial!

23/12/2018 16/11/2018
joan Mateu

rock fet en català *****

21/12/2018 04/12/2018
Jusip

Fantastic en Pau i els Mortimers,com el que no vol ens porten l´actualitat del país amb les millors nadales i molt humor.Tornare l´any que ve.

21/12/2018 18/12/2018
Lou

Fantàstic! les nadales de sempre versionades meravellosament i amb molt humor. Son uns pastorets diferents, actuals i amb molta dosi de creativitat.

21/12/2018 10/12/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más