Saki Guillem presenta el disc "Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats"

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Dijous 15 de novembre de 2018
21.30 h – CAT
Taquilla: 12 € / anticipada: 10 € / Amics del CAT: 6 €

Després de més de 40 anys al servei de múltiples projectes, cantants, productors, orquestres, estudis, companyies, televisions, ràdios, i més etcèteres, ha decidit treballar per a ell mateix i fer la música que més  li agrada i en defensa pròpia. Aquest disc:«Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats» és el primer pas que fa en aquest nou camí.

Saki Guillem presenta el seu disc en solitari amb guitarra i veu, prescindint dels arranjaments instrumentals i vocals de la versió gravada. Una proposta que contempla només l’essència de les cançons però explora al màxim els recursos tímbrics, rítmics i dinàmics, creant així una versió diferent i autònoma de les mateixes cançons. Durant la segona part del concert, estrenarà 6 noves cançons amb piano En una segona part del concert, encara que sense interrupció, faig 6 noves cançons amb piano i veu escrites aquest 2018, d’una sonoritat i clima molt diferents de les anteriors amb guitarra, i que formaran part del següent disc.

I per què ha triat el CAT?
Saki Guillem ens ho explica: “donada la meva eclèctica i variada trajectòria, i que la música del meu projecte actual es podria presentar en altres àmbits, (com el Festival de Jazz o bé sales com Luz de Gas... ), l’opció del CAT em sembla la més adient, per diversos motius: la meva pròpia implicació en projectes de música “tradicional” al llarg de tots aquests anys; la idoneïtat de la sala de Gràcia pel que fa a mida i acústica; pel seu públic sempre respectuós; i sobretot per l’equip humà que la gestiona. Per tot això i més, m'il·lusiona moltíssim."

2 opiniones

5.0 / 5
FERNANDO

Fantástica actuación de un gran músico i compositor. Gran puesta en escena con proyecciones visuales y presentació de las canciones íntimas, originales y atractivas. Muy buena acústica y sala confortable.

16/11/2018 14/11/2018
carles

fabulós

16/11/2018 14/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más