Tradicionàrius 2018 - So Nat i Inxa Impro Quintet

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

So Nat presenten Llibregralla
So Nat, una formació de tres gralles i timbal de Tarragona, és un dels grups de referència del panorama graller de les últimes dècades. Amb trenta anys de bagatge musical, So Nat transmet l’art de la música amb disciplina, respecte als orígens i modernitat. En el seu repertori s’hi poden escoltar tant peces tradicionals com temes actuals adaptats amb element electrònics com el sound system. Al Tradicionàrius presenten el seu espectacle Llibregralla. Un concert en format cambrístic amb un programa en què s’interpreta un repertori de grans compositors i intèrprets de la historia de la música del segle XX.

Roser Olivé: gralla
Àgata Fortuny: gralla
Oriol Olivé: gralla
Pere Olivé: timbal

Inxa Impro Quintet
 presenta el disc Out of trad
Inxa impro quintet, grup liderat pel multiinstrumentista Manu Sabaté, presenta el seu tercer, disc Out of Trad, en què mostren l’evolució dels seus dos primers treballs incorporant nous sons i instruments. En aquest treball deixen de banda estructures tradicionals, gèneres, ritmes… i mostren que la seva música és lliure, generosa i transgressora, però sense deixar de banda les referències als seus bagatges més personals i profunds dels que no reneguen. Seguint amb aquesta idea de canvis incorporen en els teclats electrònics sons genialment bojos, canvien la guitarra clàssica per l’elèctrica, però segueixen processant el so de la gralla que tan bons resultats els han donat.

Arnau Obiols: bateria
Joan Tomàs: contrabaix i baix elèctric
Ferran Gisbert: guitarra elèctrica
Joan Solana: teclats
Manu Sabaté: gralla, composició i direcció

5 opiniones

5.0 / 5
paloma

Molt bona acollida i molt bona acústica. El Manu Sabater, simplement genial. Els preus súper bé i el bar també molt bé.

26/01/2018 16/01/2018
Txell

Muy buen concierto

24/01/2018 10/01/2018
meri

FANTÀSTIC!

21/01/2018 18/01/2018
Xavier Oliveras

Molt bé tot. Tant a nivell de logística com a nivell de interpretació i música. Bona hora d inici i de final. En general tot bé.

20/01/2018 05/01/2018
Montse

Sobre l'espectacle: va estar molt bé, músics de gran nivell. Sobre entradium: vull rebre els vostres missatges en català.

20/01/2018 07/01/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más