Tradicionàrius 2019: COETUS

Tradicionàrius 2019: COETUS

Ver entradas
Tradicionàrius 2019: COETUS

Tradicionàrius 2019: COETUS

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

De banda a banda és el nou treball discogràfic i espectacle de COETUS. L'orquestra de percussió, que celebra 10 anys amb aquest projecte, evoluciona ara de la recuperació del patrimoni musical de la península Ibèrica cap a noves sonoritats i noves fronteres musicals.

Amb l'habitual orgia de percussions i  la veu com a pilars fonamentals de la formació, COETUS, fidel al seu llenguatge personal, s'obre ara a noves experiències inspirades en el llegat i el folklore tradicionals, i incorpora nous instruments harmònics i melòdics, per possibilitar un repertori més intens, modern i emocionant, que dialoga magistralment amb el cant. De banda a banda és la síntesi d'una dècada per escenaris d’arreu d’Europa i Sud Amèrica, amb la qual COETUS ens porta ara, a través de l'habitual posta en escena festiva i de gran format, cap a ritmes tradicionals que es transformen per retornar als nostres propis orígens culturals i musicals. Divuit músics a l'escenari per contentar als incondicionals del grup i per acostar als més joves la tradició musical amb una lectura més actual del folk. Reinterpretar aquesta herència musical anònima ens fa viure front al passat, d'esquenes al futur i amb els peus al present.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

Vídeo

17 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 5/04/2019
Bruta
Brutal, brutal brutal...
Mangarrufo
8/04/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/04/2019
un 10 pel grup, un suspens per la sala
El personal de sala ens va manar "vosaltres, heu d'estar contra la paret i en silenci, per no molestar als que tenen cadira", quan la'entrada valia el mateix preu, estàvem ordenats, i érem respectuso Leer más os, ens ho van dir només en entrar, va ser violent i molt poc respectuós.
Nina
7/04/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/04/2019
Fantastic
Es mereixen un monument.
Albert Mateu
7/04/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/04/2019
RITMES EN SINCRONIA AMB EL COR
No els havia vist en directe i vaig gaudir com un nen petit amb una pandereta: ga-ti-to-to, ga-ti-to-ti-to-tó. Bona música, bones vibracions, la simbiosi perfecta. Quina màgia! Vaig viure i veure bon Leer más sintonia i el bon rotllo d'uns amics que volen passar-s'ho bé i ho aconsegueixen i ho transmeten. Quin goig sentir Carles Dénia i quina meravella sentir a Silvia Pérez Cruz amb el gallo rojo gallo negro, em va emocionar molt. Mil gràcies per aquest encert de concert.
Miquel àngel Rodríguez Martín
7/04/2019
Opinión verificadaAsistió el 5/04/2019
Coetus té el millor directe!
L'espectacle va ser fantàstic i en tot moment es respirava un ambient molt feliç. El grup té una tècnica excepcional i transmetent molta passió tocant tots els temes, val molt la pena veure'ls en dire Leer más te. Tot i així penso que Coetus no fa música com per estar assegut, per tant penso que va ser un error omplir el CAT de cadires, que a més no es podien plegar i apartar per ballar. Jo vaig viure el concert des del primer pis, i des d'allà dalt la sonorització era bona, però els de baix em van comentar que no sentien en els greus gens bé, i és una pena...
Bru Cortacans
7/04/2019
Cargar más

¡Compartir!

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver detalles