Tradicionàrius 2019: MENUT i CLÀUDIA CABERO TRIO

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Elige tus entradas

Anticipada

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Final es 8157c2082e0160864fb5e02f8a02346428288c503ccbd92092fced4d5cbddd8d
0€

Tradicionàrius 2019: MENUT i CLÀUDIA...

Ver entradas

Descripción

MENUT
presenta Terra d’argila

Menut és l'alter ego de Carles Blanch, un cantautor de Móra la Nova (Ribera d’Ebre) i un explorador de noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel. Al Festival Tradicionàrius vindrà acompanyat pel productor Alberto Garcia i pel guitarrista Dario Barrosso, i junts actualitzaran el missatge dels primers cantadors de Jota. El Guanyador del Premi Joventut del Sona9 2018 i finalista del Concurs Sons de la Mediterrània 2018, presentarà el seu primer EP Terra d’Argila.

Carles Blanch Guzman: veu, guitarró i guitarra
Alberto Garcia Cernadas: programacions
Dario Barrosso: guitarra

CLÀUDIA CABERO TRIO
Premi Concurs Sons de la Mediterrània 2018

El Festival Tradicionàrius acull el primer dels concerts de preestrena de les cançons que formaran part del proper disc de la guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània, Clàudia Cabero. El treball discogràfic naixerà a la tardor del 2019 i serà un viatge de creació pròpia per la península ibèrica a galop de la veu i els loops de l’autora i els vestits de corda polsada dels músics que l’acompanyen.

Cabero prové del món de l’arquitectura que combina amb la música i és per aquest motiu que des del 2016 està defensant un repertori eclèctic que va des d'estàndards de jazz al fado, tant amb versions com amb cançons pròpies, acompanyant-se de guitarra i d’una estació looper. El resultat és una proposta intergènerecional veucentrista de cançó d’autor que beu i es nodreix de la música d’arrel.

Clàudia Cabero: composició, veu i looper
Sandra Monfort: guitarra i veu
Guillem Aguilar: baix

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más