Tradicionàrius 2018:: RIU // Talabarte

Centre Artesà Tradicionàrius ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Divendres 16 de març de 2018
22.00 h – CAT –  T: 12 € / A: 10 € / Amics del CAT 6 €


RIU últim concert del disc Abans tot això eren camps
El grup de música folkdel Baix Llobregat tanquen la seva gira del disc Abans tot això eren camps en el marc del Tradicionàrius 2018. En aquest concert també ens presentaran alguns dels temes que estan preparant pel seu quart disc previst per la primavera del 2018. Amb més de 200 concerts per Catalunya, País Basc, Cantabria, Galicia, Itàlia, Irlanda i França, RIU és un dels grups més actius de l'escena folk català. Guanyadors del IV concurs Sons de la Mediterrania i finalistes del concurs escenario Prau i Proyecto Bígaru de Cantabria.

Talabarte presenta el disc Fake
(Galícia)
Talabarte reuneix tres talents excepcionals gallecs que després de molts anys compartint experiències musicals diverses, han decidit engegar un projecte artístic conjunt. Entre els tres reuneixen diferents conceptes com l’acústic, d’arrel, contemporani, improvisacó entre d’altres, i els fonen en aquest viatge musical. Després de presentar el seu primer disc i triunfar amb la seva gira gastronòmica ens presenten el seu segon treball discogràfic Fake. En aquest projecte musical hi recullen ritmes i influències ballables tant europees com de la pròpia Galícia, especialment de l’emotiu repertori de la tradició oral. Un disc atemporal, fresc i innovador que aposta de nou pels timbres dels seus tres instruments (acordió, contrabaix i violí) i la qualitat musical.

Amb el suports d'Artistas en ruta

1 opiniones

5.0 / 5
Santi.

Gran concert.Els dos grups van estar a un gran nivell.Difícil assenyalar qui va assolir un major grau de perfecció. Va ser una experiència altament satisfactòria.

17/03/2018 03/03/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

Centre Artesà Tradicionàrius

Ver más