CONCERT PIANO.XPS3

CONCERT PIANO.XPS3

Eintrittskarten ansehen
CONCERT PIANO.XPS3

CONCERT PIANO.XPS3

El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

CONCERT DE PIANO-CICLE JOVES TALENTS -XPS

Ramon Serra Bispo & Marcel Homar Sesé


CICLE DE JOVES TALENTS-XPS És un projecte de promoció de nous talents per a sortir de l’espai privat d’estudi i experimentar l’experiència del concert en directe, amb la possibilitat de l’intercanvi de sensacions per part de l’intèrpret i el públic.


I
Estudi número 1, op.25 - F. Chopin 

Sonata número 15, op.28 - L.v.Beethoven 

St.Françoissur les flots, S175 - F.Liszt 

Ramon Serra Bispo, piano 

II

Suite francesa número 5 en sol Major, BWV 816 J.S.Bach 

Sonata número 8, op.13 L.v.Beethoven 

Marcel Homar Sesé, piano 

Divendres 22 de Febrer 20:00

El Forn de les Arts- Privé

C/ Sant Gil 4Bis

Entrada lliure amb aportació voluntària per als artistes.


ATENCIÓ! AFORAMENT LIMITAT. ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D'ENTRADIUM. 

https://core.entradium.com/events/concert-piano-xps3

Preguem puntualitat. 10 minuts abans del concert quedaran alliberades les reserves de plaça per donar pas a les persones en espera, si l'aforament encara ho permet.


Ramón Serra Bispo
neix el 10 de Febrer de 2002, i comença a cursar els seus estudis musicals ( nivel elemental ) el 2009 a l'Escola de Música Accent de Barcelona, en l'especialitat de piano amb Carles Tort ( pianista i professor de harmonia al Conservatori superior de El Liceu)

El 2014 continua els seus estudis de piano ( nivell professional ) al centre integrat Oriol Martorell amb Xavier Pardo ( pianista, concertista i professor al IEA Oriol Martorell ) i ha estat premiat en diversos concursos a nivell nacional com a Itàlia.

Marcel Homar inicià els seus estudis als 6 anys a l’Escola de Músics de Barcelona i posteriorment entra a l'IEA Oriol Martorell amb el professor Xavier Pardo, on rep el premi d'honor de final de grau professional. Ha rebut classes magistrals de Diana Baker i Mark Hastings, i una menció d'honor al concurs de Torredembarra. Actualment estudia 2n de grau superior en interpretació de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu, amb el professor Tensy Krismant.In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 22/02/2019
Una buena idea
Primero.uno no se espera ese local tan bonito en ésa direccion y los musicos. ..jovenes però brillantes.!!!!!!! Estos musicos prometen.aman lo que hacen y se nota. La simbiosis entre la sala y la mú Mehr lesen ica és perfecta. Me encantó como cer este sitio.repetire
Maribel Diaz
23/02/2019

Teilen!

Veranstaltet von

5 senses BCN

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren