FESTILLOP 2020

FESTILLOP 2020

Eintrittskarten ansehen
FESTILLOP 2020

FESTILLOP 2020

Poligono Industrial. Més avall en ubicació teniu el mapa per arribar, no feu cas d'este. . Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Festillop un festival local que comenzó en 2015, es conocido por su formato único y su programa musical que muestra las últimas tendencias en rock y que este año apuesta por diferentes estilos musicales durante toda la jornada.

Con muchos artistas, intérpretes y DJ divididos en tres escenarios diferentes: Festillop de día y Festillop de noche.

Festillop es un parque de atracciones para niños y jóvenes, creativo con sus talleres que hace una simbiosis entre la música y el entretenimiento.

La celebración tiene lugar en Villalonga y reúne a jóvenes y no tan jóvenes en un día musical y entretenido con actividades, talleres, gastronomía y música, mucha música.

Zugangsrichtlinien

Els menors estaran diferenciats en 2 franges d'edat:


- Menors de 14 anys (de 0 a 14 anys) (sense incloure els de 14 anys): aquesta franja d'edat podran accedir al recinte acompanyats d'un adult responsable que els haurà d'acompanyar a partir de les 10 de la nit, a part hauran de portar sempre damunt l'autorització dels seus tutors legals per si el personal de seguretat li ho requereix.


-Menors de 18 entre 14 i 17 anys: aquesta franja d'edat haurà de portar sempre damunt l'autorització dels seus tutors legals  per si el personal de seguretat li ho requereix, però no és necessari l'acompanyament d'un adult en el transcurs del festival.


Recordatoris:

- Si l'acompanyant no és el pare, mare o tutor legal haurà d'aparéixer a l'autorització de menors

- L'adult acompanyant haurà de vetlar per la seguretat i correcte comportament del menor durant la celebració del Festival.

- Qualsevol menor d'edat que consumisca begudes alcohòliques o tabac serà expulsat del Festival.

-Els cossos de seguretat poden demanar el DNI per a comprovar les dades introduïdes en l'imprés d'autorització de menors, falsificar les dades pot comportar una sanció administrativa.


- El menor deurà en tot moment portar visible la seua polsera identificativa, així com tindre disponible el seu DNI i portar amb el la autorització de menors.

- En tot moment tant l'acompanyant com el menor hauran de portar el seu DNI o passaport per si fóra requerit per part del personal de l'Organització per a acreditar la seua identitat. En el cas de ser estrangers s'hauran d'aportar els documents oportuns del país d'origen.

- L'incompliment d'algun dels requisits anteriors serà motiu d'expulsió del recinte i no donarà dret a reembossament de l'import abonat per l'entrada del menor.

- NO SERÀ ACCEPTADA CAP VERSIÓ DIGITAL D'AQUESTA AUTORITZACIÓ, IGUAL QUE FOTOS. SI EL MENOR NO PORTA AQUEIXA AUTORITZACIÓ SERÀ EXPULSAT DEL FESTIVAL.


Genehmigung herunterladen

Teilen!

Veranstaltet von

EVENTOS MUSICALES

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren