Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo

Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo

Ver entradas
Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo

Roger Pelàez - Mandonguilles de frenillo

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa

Escolle data

Escolle hora

Descrición

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.


CATALÀ
Mandonguilles de Frenillo és el xou més llastimós del segle XXI. I ho és sense fer l’única cosa que tots els xous presumptament humorístics fan: LLÀSTIMA. Molta gent vol experiències 4D de posar-se en la ment d’un ximplet. Molta gent vol passar una estona sentint insults a tort i a dret. Molta gent, farta de relliscar en merda, vol un GPS de la merda. Molta gent vol psicoanàlisi del feixisme de masses en massa. Molta gent vol veure a molta gent esfondrar-se per mai tornar-se a alçar. A tota aquesta molta gent no els podem recomanar altra cosa que l’espectacle: Mandonguilles de Frenillo!

CASTELLANO
Mandonguilles de Frenillo es el show más lastimero del siglo XXI. Y lo es sin hacer la única cosa que todos los espectáculos presuntamente humorísticos hacen: LÁSTIMA. Mucha gente quiere experiencias 4D de meterse en la mente de un simplón. Mucha gente quiere pasar un buen rato oyendo insultos a diestra y siniestra. Mucha gente, harta de patinar en mierda, quieren un GPS de la mierda. Mucha gente quiere psicoánalisis del fascismo de masas en masa. Mucha gente quiere ver a mucha gente derrumbarse para nunca volverse a alzar. A toda esa gente no podemos más que recomendar el espectáculo: Mandonguilles de Frenillo!

ENGLISH
Mandonguilles de Frenillo is the most pitiful show of the 21st century. And it manages this without doing the only thing that all supposedly comic shows do: provoke PITY. A lot of people want the 4D experience of entering the mind of a fool. A lot of people like to spend a good time listening to insults being handed out right and left. A lot of people, tired of constantly slipping on shit, want a shit Sat-Nav. A lot of people want mass fascism to be psychoanalysed en masse. A lot of people want to see a lot of people fall, never to rise again. To all these people, we can do no better than to recommend the show: Mandonguilles de Frenillo.

[+ INFO]

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

8 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 3/08/2021
Huele a sudado
Las pollas del pony me gustan a la brasa
Roni
4/08/2021
Opinión verificadaAsistiu o 2/03/2021
Sobre Entradium
Preferiria, si fóssiu tan amables, que m'enviéssiu la versió en català d'aquesta valoració. En cas contrari, us prego que us abstingueu d'enviar-me'n més. Moltes gràcies
Pau Vidal
3/03/2021
Opinión verificadaAsistiu o 2/02/2021
Sin parar de reir
Segunda vez que vamos a su espectáculo. Nos encanta el sin sentido con sentido de los diálogos. Las canciones lo más
Anna Morant
3/02/2021
Opinión verificadaAsistiu o 12/01/2021
Karatepunk sempre!
Millor que l’espectacle d’humor d’en Torra anomenat: “A Catalunya manen els catalans”. Pitjor que un mes de vacances pagades.
Josep
13/01/2021
Opinión verificadaAsistiu o 6/10/2020
Mala atenció al client
Bon dia. Com a client que soc no entenc la vostra falta de respecte d'enviar-me aquest qüestionari/valoració en una llengua que no és la meva. Si sou tan amables, envieu-me la versió en català.
Pau Vidal
9/10/2020
Cargar máis

Compartir!

Organizado por

Antic Teatre

Ver detalles